Om Dermatologen

Emil Henningsen har 10 års erfaring som læge og er i dag en af Danmarks absolut førende speciallæger indenfor kosmetisk og æstetisk dermatologi. Han har mange års erfaring fra sit arbejde som dermatolog i Danmark og i udlandet, hvor han blandt andet har arbejdet på privatklinikker i London.

Hans kunders høje tilfredshed skyldes ikke blot hans store erfaring, men i lige så høj grad, at han ser mennesket bag ansigtet – han er optaget af at forstå det menneske, han sidder overfor. Som specialiseret dermatolog har Emil en unik viden om huden, og han betragter sit arbejde som en fusion af videnskab og kunst.

Emil har stor erfaring i injektionsbehandlinger med Botox/Vistabel og fillers, kemiske peelinger og ikke mindst laserbehandlinger, og han har undervist kommende speciallæger i hud- og laserbehandlinger. Han deltager flere gange årligt på internationale dermatologiske kongresser og besøger ofte kolleger i sit store, internationale netværk, hvor han udveksler erfaringer og bringer nye behandlinger og idéer med sig hjem.

Du kommer til at møde Emil i forbindelse med en obligatorisk forundersøgelse forud for Botox/Vistabel-behandling, som Styrelsen for Patientsikkerhed foreskriver.